Bize Ulaşın || Hesap Numaralarımız

Bugün 29 Mart 2024, Cuma         
Bizi Takip Edin!   
 
 SİSTEM İSTATİSTİKLERİ
Bugün Dün Toplam
0
0
9.531

 

 

 

 

YURTİÇİ TURLAR    /   KONAKLAMALI TURLAR Kategoriler

KONAKLAMALI GÖKÇEADA TURU 18-20 AGUSTOS 2017

KONAKLAMALI GÖKÇEADA TURU 18-20 AGUSTOS 2017
240 TL

 

GÖKÇEADA TURU 18-20 AĞUSTOS 2017

1 GECE YARIM PANSİYON KONAKLAMALI

Kalkış Noktaları:

03:45 Migros Önü

03:50 Baykallar

03:55 Sahil Polis evi önü

04:00 100.Yıl Çay bahçesi

 

1.GÜN:TEKİRDAĞ–GÖKÇEADA DENİZ VE ŞİFALI ÇAMUR BANYOSU, GÜNEŞİN BATIŞI

Siz değerli konuklarımızı  03:00’de  Hüseyin Pehlivan Meydanından alarak Çanakkale’ye hareket ediyoruz. Tekirdağ, Çanakkale güzergahı üzerinden sabah saatlerinde Kabatepe iskelesinde oluyoruz.Gökçeada ya geçtiğimizde  ada merkezinde alacağımız serbest kahvaltı (extra) sonrası otelimize yerleşiyoruz. Kısa sürede denize gitmek üzere hazırlanıyoruz.Aydıncık sahiline gidip burada çamur banyosu ve Aydıncık sahilinde (adanın en güzel plajı) denize giriyoruz. Çamur banyosu ve denizin tadını gün boyu çıkarıyoruz. Akşam üstü denizin yorgunluğunu atmak duş almak ve üst değiştirmek için otelimize tekrar gelip dinlenme molasından sonra güneşin batışı izlemek için Kaleköy e gidiyoruz. Güneşin en son battığı noktadan,  eşsiz manzaranın keyfini çıkartıyoruz. Akşam yemeği için restaurantımıza geçiş yapıyoruz . Yemekten sonra isteyen kordon sahil kenarında serbest gezebilir İsteyen misafirlerimiz otele geçiş yapabilirler konaklama ada merkez otellerimizde.

 

 

2.GÜN : TAMAMEN TARİHİ VE KÜLTÜREL GEZİ

Sabah otelimizde alınan Kahvaltıdan sonra  Zeytinliköy’e gidiyoruz. Burada meşhur dibek kahvesinden tadıyoruz. Ayrıca burada bulunan tarihi ve kültürel özelliklere sahip olan Rum evleri, kilisesi. Çamaşırhanesi, vb. ören yerlerini geziyoruz

Zeytinli köyünden sonra Tepeköy’e gidiyoruz. Tepe köyde Rum kilisesini tarihi binalar ve adanın meşhur Rum şarabını tanıyoruz. Buranında Rehber eşliğinde tarih ve kültürünü anlamış oluyoruz. Daha sonra Dereköy’e gidiyoruz.  Dereköy de Rum çamaşır hanesi, mezarlıkları ve buranın tarih ve kültürünü, rehberimiz eşliğinde sokaklarını geziyoruz. Daha sonra Gökçeada’nın merkezinde yemek yiyoruz. Yemekten sonra dileyenler ada kekiği , zeytinyağı gibi yerel - organik ürünlerden alabilmeleri için serbest zamanımız oluyor Gökçeada dan ayrılmak üzere feribota gidiyoruz.Yolculuğumuz sonrasında Tekirdağ` da siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalarda bırakarak bir sonraki HAYAL TURİZM organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

 

***TUR ÜCRETİNE DAHİL OLAN HİZMETLER***

* Lüks otobüslerle ulaşım
* Ada Merkezi Otelde 1 gece konaklama

* Tüm Çevre gezileri
* Araç  İçi İkramlar
* Zorunlu Seyahat Sigortası
* Profesyonel Rehberlik Hizmeti

* Feribot Geçiş Ücretleri

 ***TUR ÜCRETİNE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER***
* İlk Adada alınan  kahvaltı

*Tüm Öğle yemeği

* Kişisel  harcamalar

*Müze Ören Yeri ve Giriş Ücretleri

 

 


Ön Kayıt Formu

Ad Soyad

E - Posta Adresiniz

Telefon
Mesajınız